Van iedere cadeaubox die verkocht wordt, gaat er een gedeelte naar een bijzondere wens!

Zakelijk


Boxgeluk voor bedrijven


Ben je op zoek naar een relatiegeschenk, kerstgeschenk, verjaardagscadeaus etc voor je bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent, dan ben je bij Boxgeluk aan het juiste adres.


De boxen van Boxgeluk hebben een prachtige uitstraling, waardoor uw klant en/of medewerker verrast wordt met een heerlijk geluksgevoel. Op deze manier kun je als werkgever of als bedrijf je blijk van waardering geven aan je medewerkers en/of klanten.


Het assortiment van Boxgeluk wordt per seizoen aangevuld en uitgebreid, welke op de site www.boxgeluk.nl te vinden zijn. Op de website en op social media, Instagram en Facebook, kunt u aanvullende info vinden over de producten en merken.

Naast bestaande producten van de website zijn er een tal van mogelijkheden om voor andere merken en producten te kiezen. 

Wanneer je meerdere dezelfde boxen wilt bestellen (vanaf 10 stuks) , kun je zelf een box samenstellen. Dit kunnen we in overleg doen. Je geeft bijvoorbeeld aan wat voor producten je in de boxen wilt hebben, voor welke gelegenheid het is en wat het budget is en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Stuur een mail naar info@boxgeluk.nl met je gegevens en wensen. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen zodat we de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken en een mooie box kunnen samenstellen voor de klanten of medewerkers van je bedrijf!


Graag tot ziens bij Boxgeluk!!!