Van iedere cadeaubox die verkocht wordt, gaat er een gedeelte naar een bijzondere wens!

Veel gestelde vragen


VERZENDING

Wat is de levertijd?

Levertijd is 1-5 werkdagen. Hier geldt een uitzondering op voor landen buiten Nederland. Let wel: door grote online drukte in deze periode en maatregelen welke zijn getroffen door het RIVM en de rijksoverheid, kan de bezorgtijd oplopen bij onze logistieke partijen.  

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn op boxgeluk.nl als volgt:
Pakketpost: €4,95
Gratis bezorgd vanaf € 100,00.

Internationale zendingen

Boxgeluk rekent binnen België de volgende verzendkosten:
Pakketpost: €6,95 

Tijdelijke acties waarbij geen verzendkosten worden berekend, gelden uitsluitend voor adressen in Nederland

 

Kan ik via boxgeluk een cadeaubox laten bezorgen?

Bij Boxgeluk worden alle cadeautjes ingepakt. Je hoeft zelf alleen maar een leuke box uit te kiezen en in je winkelmandje te stoppen. Ook kun je ervoor kiezen om aan te geven voor welke gelegenheid het is, bijv verjaardag of jubileum.  Wil je een persoonlijke boodschap op het kaartje? Laat dan een tekstje achter en wij schrijven het voor je op het kaartje. Nog even het bezorgadres van de ontvanger invullen en je bent klaar. Wij zorgen dat het verstuurd wordt.

 

Kan ik per telefoon of e-mail bestellen?

Dat is mogelijk via de mail, maar je kunt ook je telefoonnummer achterlaten. Er wordt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je opgenomen.

 

Is Boxgeluk duurzaam?

Boxgeluk heeft een heel divers en breed productaanbod van fashion, interieur en lifestyle producten. Wij werken met verschillende leveranciers uit diverse landen. Boxgeluk vindt het belangrijk om te kijken naar duurzaamheid, dus zul je deze producten ook in de boxen terugvinden. Samen zorgen wij goed voor elkaar en de wereld om ons heen, dus zullen we steeds kijken naar de keuzes die we maken en hoe we onze producten of verpakkingen duurzamer kunnen maken.

 

Hoe stuur ik een artikel retour?

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Graag binnen 14 dagen retourneren. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, geen losse artikelen, maar de volledige box.  Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. 
  • We raden je aan het retouradres zelf op het pakket te schrijven. Verwijder of verberg de huidige adressticker waar jouw eigen adres op vermeld staat. 
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact op via de mail. Wij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar info@boxgeluk.nl.

 

Krijg ik altijd een bevestiging als ik mijn order plaats?

Ja, als je online bestelt ontvang je een bevestiging op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Zodra jouw order verzonden wordt, krijg je hier een verzendbevestiging van. Mocht hij niet je inbox zitten, neem dan een kijkje bij je ongewenste email. 

 

Kun je zelf een box samenstellen bij Boxgeluk?

Wanneer je meerdere dezelfde boxen wilt bestellen (vanaf 10 stuks) kun je zelf een box samenstellen. Dit kunnen we in overleg doen. Neem contact op via info@boxgeluk.nl .

 

Ik wil graag relatie en/of geschenken voor mijn bedrijf bestellen, hoe werkt dit? 

Stuur een mail naar info@boxgeluk.nl met je gegevens en wensen. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen zodat we de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken en een mooie box kunnen samenstellen voor de klanten of medewerkers van je bedrijf!