Van iedere cadeaubox die verkocht wordt, gaat er een gedeelte naar een bijzondere wens!

Over ons


"Geluk kun je vermeningvuldigen door het te delen"

Mijn naam is Shirley Avontuur, het gezicht achter Boxgeluk. 

 

Ik woon in het fijne en gezellige Brabant samen met mijn man en 3 kids. Naast Boxgeluk volg ik een opleiding tot transformatie coach / therapeut en hoop ik anderen te inspireren om hun hart te volgen. Ik volg mijn hart onder andere door Boxgeluk te runnen. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik dol op cadeaus geven. Als er veel liefde in het verpakken van de cadeaus wordt gestoken, word ik daar blij van. Dan is het nóg leuker om een cadeau aan iemand te geven en om er één te krijgen.

Een cadeau geven aan de ander verbindt, het brengt jou en de ander samen. Ik vind het leuk om daar een rol in te spelen door het zorgvuldig uitkiezen van mooie cadeaus en cadeauverpakkingen. Met Boxgeluk breng je het geluk van geven en krijgen samen.


Ben je op zoek naar mooie en / of duurzame cadeaus, die zorgvuldig zijn samengesteld in een prachtige box, dan ben je bij Boxgeluk aan het juiste adres. In de boxen vind je cadeaus met een verhaal, symboliek of fijne producten om aan jezelf en anderen cadeau te geven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om “Op maat” boxen samen te stellen, bijvoorbeeld voor een relatie- of kerstgeschenk.


Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen. We verspreiden een beetje extra geluk in de wereld, door bij te dragen aan een bijzondere wens. Mijn droom is om Boxgeluk uit te breiden met mooie en duurzame producten op het gebied van lifestyle, interieur en mode en daarmee vele wensen te vervullen!!!


Liefs en veel (box)geluk,
Shirley