Van iedere cadeaubox die verkocht wordt, gaat er een gedeelte naar een bijzondere wens!

Wens in vervulling


Een van de redenen waarom ik Boxgeluk ben begonnen is dat ik graag de wensen van anderen wil vervullen. Van iedere cadeaubox die verkocht wordt gaat er € 2,50 naar een persoonlijke wens. Dit kan bijvoorbeeld een speciale therapie, voertuig of lang gekoesterde wens zijn, wat normaal niet binnen handbereik ligt.  

De eerste bijzondere wens die ik graag wil vervullen, heeft te maken met mijn eigen zusje. Ik heb een zusje met een verstandelijke beperking en autisme. Ze heet Nancy en is 39 jaar. Al van kinds af aan vindt ze communiceren met volwassenen lastig, maar gaat het communiceren met dieren haar gemakkelijk af. Ze praat mét en via de dieren en overal waar ze is, vallen de dieren haar als het eerste op.

Dolfijnen vindt ze ook van kinds af aan al prachtig en in 2008 heb ik samen met haar met dolfijnen mogen zwemmen in Portugal. Dat was een bijzondere ervaring. Wat die dieren losmaken is magisch. Dit was ook zichtbaar bij Nancy. Van een gesloten meisje met minimaal aan oogcontact en weinig spierspanning veranderde ze ter plekke in een alert, open meisje wat ineens letterlijk en figuurlijk kracht had in haar lijf.

Boxgeluk.nl make-a-wish


Haar wens is om nog een keer met dolfijnen te zwemmen, maar dan niet één korte sessie, maar een hele week bij de dolfijnen te zijn.


Omdat het de afgelopen jaren minder goed met haar is gegaan, hopen we dat een dolfijntherapie haar wat meer stabiliteit, vreugde en zelfvertrouwen kan brengen en een mooie ervaring kan geven voor het leven.


Deze dolfijntherapie geven ze in Curaçao en is erg prijzig, dus we hopen dat Boxgeluk hier aan bij kan dragen, zodat we over een tijd een mooie reis met haar kunnen gaan maken en dit met jullie kunnen delen via social media.

Boxgeluk.nl make-a-wish

Alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage, ook namens Nancy!